Media

Σασμός: Ο Σταύρος έγινε το απόλυτο meme και οι τηλεθεατές απαιτούν να δουν Αστέρη-Αργυρώ ξανά μαζί!

Gossip-tv Team

Σασμός: Μία σφιχτή αγκαλιά που περίμεναν οι τηλεθεατές εδώ και καιρό αλλά και η αντίδραση του Σταύρου όταν είδε Αργυρώ και Αστέρη στο αεροδρόμιο ήταν αρκετά από το ξεκίνημα της σειράς για να γίνει ο Σασμός και το hashtag #AAmazi το νούμερο 1 trend στο Twitter! 

Οι χρήστες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αποψινού (16/11) επεισοδίου, του έδωσαν και κατάλαβε σε σχόλια για τη σκηνή όπου ο Αστέρης και η Αργυρώ αγκαλιάζονται στο αεροδρόμιο την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στην πτήση του για Γερμανία.

Για κακή τους τύχη όλα αυτά εκτυλίσσονται μπροστά στον έκπληκτο Σταύρο ο οποίος περιμένει τη δική του πτήση για να φύγει για Γιάννενα, όπως έχει πει στην Αργυρώ.

Μένει αποσβολωμένος να κοιτά το άλλοτε ζευγάρι να αγκαλιάζεται και την Αργυρώ, τη γυναίκα που αγάπησε, να κλαίει στην αγκαλιά του Αστέρη χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει.

Η Αργυρώ κατάφερε τελικά να πείσει τον Αστέρη να μείνει στην Κρήτη αλλά έμεινε πίσω και ο Σταύρος, γεγονός που η ίδια η νεαρή κοπέλα δεν γνωρίζει. Ο Σταύρος όμως είναι τόσο θυμωμένος που είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του.

Το hashtag #cancelstavros μετά από όλες αυτές τις σκηνές, δεν θα μπορούσε να μη γίνει πολύ δυνατό trend στο Twitter με τον Σταύρο φυσικά να πρωταγωνιστεί στα περισσότερα memes που κυκλοφόρησαν. Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Όσο για το Νούμερο 1 trend του Twitter, ήταν το #ΑΑmazi και αναφέρεται φυσικά στον Αστέρη και την Αργυρώ που οι τηλεθεατές απαιτούν να δουν ξανά μαζί.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά tweets από όλα τα παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved