Media

Μετάνιωσε ο Κωνσταντινίδης: «Κακώς τα πήρα στο κρανίο, έπρεπε να μην το γράψω αυτό για τη Σκορδά»

Gossip-tv Team

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σχολίασε όλα τα τηλεοπτικά γεγονότα και τα πρόσωπα ενώ παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι έχει μετανιώσει για όλα αυτά που είπε πριν από μερικές μέρες για τη Φαίη Σκορδά με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μιλώντας στο Breakfast@Star σχολίασε πρόσωπα και γεγονότα της τηλεόρασης και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις καλύτερες συνεργασίες που είχε: «Οι καλύτερες συνεργασίες που είχα ήταν με τη Χριστίνα Λαμπίρη και τους Καραβάτου – Κατσούλη. Η Κατερίνα Καραβάτου θα πρέπει να επανέλθει με ένα πρότζεκτ και όχι με μια σχολιαστική εκπομπή. Πρότζεκτ έχουν κάνει άλλες κι άλλες που δεν έχουν την ποιότητα της Κατερίνας».

Όσο για την τωρινή του συνεργασία στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αληθινή, αυτό που σκέφτεται δεν το φιλτράρει. Οι τεχνικοί λένε ιστορίες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πιστεύω πάντα τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες».

Και τόνισε στη συνέχεια: «Δεν έπρεπε να κάνω αυτό το post για τη Φαίη Σκορδά, κακώς τα πήρα στο κρανίο. Ο κόσμος βλέπει τα κοινωνικά θέματα σε εμάς και όχι στον Λιάγκα, είναι απίστευτο».

Επίσης δήλωσε μετανιωμένος για τα όσα έγραψε για τη Φαίη Σκορδά: «Εάν ήξερα ότι θα έχω φάει αυτές τις πεσιματικές, δεν θα είχα γράψει αυτή τη δήλωση για τη Φαίη. Τα πήρα κρανίο, κακώς βέβαια. Έπρεπε να είχα πάρει ανάσες και να μην έγραφα τίποτα».

Τέλος αναφέρθηκε στη διακοπή κάθε επαφής με τον Νίκο Μάνεση και εξήγησε και γιατί: «Δε μου μιλάει. Ο Νίκος Μάνεσης, απ’ ότι γνωρίζω, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, δε θα μου έδινε ποτέ συνέντευξη και δε θα ήταν ποτέ καλεσμένος σε μια εκπομπή που είμαι εγώ. Είχα κάνει ένα σχόλιο στο παρελθόν που δεν του άρεσε».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved