Media

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Δάντη και το Survivor All Star

Gossip-tv Team

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στα προσωπικά της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Survivor All Star αλλά και στο ενδεχόμενο γάμου με τον Χρήστο Δάντη.

«Και να έχω υπογράψει για το Survivor All Star δεν θα το έλεγα, δεν επιτρέπεται από την παραγωγή» δηλώνει η ίδια. Λέει ωστόσο πως γνωρίζει ορισμένα άτομα που θα μπουν και «δεν θα είναι οι καλύτεροι αγωνιστικά, απλά ήταν καλοί στο ριάλιτι… Τα 5.000 ευρώ δεν είναι λίγα και κάποιοι ζητάνε παραπάνω. Θα πω ότι είναι αχαριστία. Έχουμε μπερδευτεί. Εγώ κοίταξα με το που βγω από το παιχνίδι να δω δουλειά», δήλωσε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον Χρήστο Δάντη κι δήλωσε πως είναι το στήριγμά της και πως θα στηρίζουν ο ένας τον άλλον για μια ζωή.

«Το δαχτυλίδι που φορώ είναι ένα μονόπετρο της γιαγιάς μου. Ο Χρήστος δεν έχει αξιωθεί να πάρει δαχτυλίδι. Μετά τους τέσσερις γάμους δεν θα θέλει».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved