Media

Μαρία Πετεβή: Η δημοσιότητα με τις Άγριες Μέλισσες κι οι δυσκολίες που αντιμετώπισε

Gossip-tv Team

Την Μαρία Πετεβή, την αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες και μας εντυπωσίασε μάλιστα και με το υποκριτικό της ταλέντο.

Μερικούς μήνες μετά το τέλος της σειράς, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αποκάλυψε πως είχε προτάσεις να είναι σε σίριαλ, ενώ είπε πως η τηλεόραση δεν είναι το αγαπημένο της μέσο.

Για τη δημοσιότητα με τις Άγριες Μέλισσες ανέφερε: «Αυτό που με δυσκόλεψε κάπως είναι τα social media κι ότι έπρεπε πιο πολύ να βγαίνω σε συνεντεύξεις. Μου φαινόταν απότομο όχι για τις συνεντεύξεις που πρέπει να δώσω για τη δουλειά μου, αλλά ότι θα σε σταματούσαν σε μια πρεμιέρα κι έπρεπε οπωσδήποτε να μιλήσεις. Έπρεπε να είσαι μπροστά από την κάμερα κι οπωσδήποτε να βγεις φωτογραφία, ακόμα κι αν δεν ήσουν καλά όλη τη μέρα, ήσουν στενοχωρημένος και δεν ήθελες να το κάνεις.

Ήταν λίγο πιεστικοί στο να σε πάρω και τώρα θα μιλήσεις γιατί αλλιώς είσαι ψώνιο. Που δεν είναι αυτό. Κάποιος μπορεί να ντρέπεται. Δεν είναι ότι κάποιος είναι ψώνιο κι αποφεύγει τις κάμερες.»

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved