Media

Γιάννης Βαρδής: «Η τραπ μουσική δεν θα έπρεπε να υπάρχει, δεν τη θεωρώ καν μουσική»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και την trap μουσική, που έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πάντοτε προσπαθεί να είναι ειλικρινής και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μασάει τα λόγια του!

Ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Open Weekend" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια ενώ δεν δίστασε να πει ότι είχε δεχτεί και πρόταση για το Asia Express. Mεταξύ πολλών, μίλησε για την trap μουσική, αλλά και για τη συνεργασία του με καλλιτέχνες!

Ο Γιάννης Βαρδής είπε χαρακτηριστικά: «Είχα μια πρόταση να πάω στο Asia Express με τον Χάρη Βαρθακούρη, έναν μήνα πριν ξεκινήσει. Τα είχαμε βρει οικονομικά, αλλά δεν ευδοκίμησε», είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής.

Ο τραγουδιστής απάντησε και στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιον τράπερ: «Δεν είναι λίγο προσβλητική αυτή η μουσική, είναι πολύ προσβλητική. Δεν νομίζω ότι έχω μιλήσει ποτέ τόσο ανοιχτά. Είναι μια μουσική που δεν μου αρέσει, δεν τη θεωρώ καν μουσική και δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Όλα έχουν να κάνουν με την παιδεία. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι μόνο σε αυτό το είδος γίνονται τσακωμοί. Κάτι δεν πάει καλά. Καλά κάνει ο Αργυρός κι ο Χρήστος Μάστορας. Ο καθένας έχει τις επιλογές του κι ελεύθερη βούληση προς Θεού, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα συνεργαζόμουν»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved