Media

GNTM 5: Συγκινεί η Μικαέλα: «Έπρεπε να έρθω εδώ, για να καταλάβω το πόσο υπέροχη είναι η κόρη μου»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (22-11) μετά την αποχώρηση της Ραφαέλας και τη νίκη της Μάρας, όλες οι κοπέλες σχολίασαν το πώς μπορεί να διαχειριστεί τα disadvantage της και στο ποιές θα τα δώσει!

Το ριάλιτι μόδας έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και η αλήθεια έιναι ότι ολοένα και περισσότεροι τηλεθεατές το παρακολουθούν.

Στο σημερινό επεισόδιο (22-11) η Μικαέλα ένιωσε πολύ συγκινημένη για την νίκη της κόρης της στην προηγούμενη δοκιμασία και είπε ότι από πάντα πίστευε στις δυνατότητές της και θεωρούσε ότι θα γίνει ένα πολύ καλό μοντέλο. Μάλιστα, η ίδια τόνισε πώς η Μάρα είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια στο παρελθόν για την εμφάνισή της, μιας και την σχολίαζαν αρνητικά για τον σωματότυπό της επειδή ήταν πολύ αδύνατη.

Η Μικαέλα είπε χαρακτηριστικά: "Ήμουν σίγουρη ότι η Μάρα θα τα καταφέρει πολύ καλά. Από την πρώτη στιγμή πίστευα ότι θα γίνει top model. Είναι πανέμορφη. Με τη νίκη της εχθές με συγκίνησε πολύ. Παλαιότερα είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της γιατί ήταν πολύ αδύνατη και της έλεγαν πάντα ότι δεν θα τα καταφέρει. Έπρεπε να έρθω εδώ για να δω τις δυνατότητές της και να καταλάβω πλήρως το πόσο υπέροχο είναι το παιδί μου!"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved