Media

GNTM 5: Η δοκιμασία με τις λάσπες, τα αποκαλυπτικά outfit και το disadvantage που προκάλεσε «σοκ»!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (22-11) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο concept το οποίο και είχε να κάνει με ταχύτητα και λάσπες, ενώ το disadvantage, ήταν το πιο δύσκολο που έχει δωθεί, μέχρι στιγμής, την φετινή σεζόν!

Το ριάλιτι μοντέλων έχει πολλές απαιτήσεις φέτος, για ακόμα μια χρονιά και η αλήθεια είναι οι κοπέλες είναι έτοιμες να δώσουν το εκατό τοις εκατό τους για να τα καταφέρουν!

H Mάρα ήταν η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας και επομένως εκείνη που θα είχε το advantage για την δοκιμασία. Μόλις τα κορίτσια έφτασαν στο σετ, εξ αρχής απόρησαν ενώ ύστερα ενθουσιάστηκαν μόλις είδαν τον Χρήστο Στεφανή να τις υποδέχεται μαζί με τους υπόλοιπους κριτές που παρευρέθηκαν. Πολύ πιο συγκεκριμένα, αυτό που είχαν να φέρουν σε πέρας ήταν να φωτογραφηθούν μέσα στις λάσπες πίσω από ένα αμάξι, με αποκαλυπτικά outfit, που τόνιζαν τις καμπύλες του σώματός τους!

Το advantage που είχε ήταν ίσως το πιο δύσκολο που είχε δωθεί μέσα στον φετινό κύκλο, μιας και δυο κοπέλες, που θα όριζε η Μάρα, θα είχαν μόνο τρία κλικ. Εκείνες ήταν η Γρηγοριάννα και η Αλεξία, τις οποίες και ήθελε να αποδυναμώσει και να τις βγάλει από τον διαγωνισμό!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved