Media

Μητσοτάκης για Κιβωτό του κόσμου: «Το καλύτερο είναι τα παιδιά να φεύγουν από τις δομές»

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μίλησε μεταξύ άλλων στη Ναταλία Γερμανού και για την Κιβωτό του κόσμου και τα παιδιά που είναι στις δομές.

Αρχικά για την Κιβωτό του Κόσμου είπε: «Τα παιδιά είναι ασφαλή και το πρώτο μέλημά μας πάντα είναι να είναι ασφαλή τα παιδιά. Είναι μία δύσκολη υπόθεση, γίνονται πολλά ερωτήματα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προκαταλάβουμε τις έρευνες των αρμοδίων Αρχών και ειδικά της Δικαιοσύνης, για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα».

Και πρόσθεσε: «Είχαμε αρκετά δεδομένα στη διάθεσή μας, για να προχωρήσουμε σε μία γρήγορη και τολμηρή κίνηση να αλλάξουμε το ΔΣ. Έχουμε τοποθετήσει ανθρώπους υψηλοτάτου κύρους με πολλή μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση τέτοιων δομών. Μας ενδιαφέρει να δούμε και τι έγινε ως προς τα οικονομικά, να σιγουρευτούμε ότι τα παιδιά είναι ασφαλή και στη συνέχεια να δούμε με ποιον τρόπο πρέπει να διοικηθεί αυτή η δομή, με τελικό σκοπό να έχουμε λιγότερα παιδιά σε δομές».

Και κατέληξε λέγοντας: «Εγώ να δεχτώ ότι οι πιο πολλές πρωτοβουλίες ξεκινούν από καλή διάθεση. Από ένα σημείο και μετά αναπαράγονται στερεότυπα. Το καλύτερο είναι τα παιδιά να φεύγουν από τις δομές και να πηγαίνουν σε κάποια οικογένεια με υιοθεσία ή με αναδοχή. Αυτός πρέπει να είναι ο τελικός σκοπός. Προς τα εκεί κινούμαστε. Έχουμε κάνει προσπάθειες να επιταχύνουμε τις διαδικασίες της υιοθεσίας»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Καλύτερα δε γίνεται – Μητσοτάκης: Τα «έχωσε» στους τράπερς: «Δεν είναι αυτό πρότυπο»!

Καλύτερα δε γίνεται: Συγκινεί ο Μητσοτάκης για την αδερφή του που διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved