Media

Συγκινεί ο Σοϊλέδης: «Ο αδερφός μου δεν θέλησε ποτέ να ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Προσπαθήσαμε πολύ»

Gossip-tv Team

Ο Άρης Σοϊλέδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή After Dark και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τις απώλειες που έχουν συγκλονίσει τη ζωή του, εκείνη του πατέρα του και του αδερφού του. 

Απόσπασμα της εκπομπής προβλήθηκε το πρωί της Κυριακής (27-11) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend", με τους δημοσιογράφους να σχολιάζουν όλα όσα ειπώθηκαν!

Ο Άρης Σοϊλέδης άνοιξε την καρδιά του στον Θέμη Γεωργαντά και εξομολογήθηκε ότι ο θάνατος του πατέρα του και του αδερφού του είναι κάτι που τον έχει συγκλονίσει και με τίποτα δεν μπορεί να το πιστέψει, ακόμα και αν έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε. Ο αδερφός του ήταν χρήστης ναρκωτικών για πολλά χρόνια και παρά τις προσπάθειες της οικογένειάς του, δεν κατάφερε να ξεμπλέξει ποτέ. Σε ο, τι αφορά τον χαμό του πατέρα του, ο ποδοσφαιριστής είπε ότι πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο, μιας και είχε έναν όγκο στο κεφάλι και δεν κατάφερε να το ξεπεράσει.

Για τον θάνατο του πατέρα του ο Άρης Σοϊλέδης είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω περάσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ξεπεράσω και ούτε νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει εντελώς. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχαμε χάσει και τον αδελφό μου έξι μήνες πριν... Ουσιαστικά την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου χάνω τον αδελφό μου και την ημέρα που βάζω το πρώτο μου γκολ με την Στεάουα, το ίδιο βράδυ τον πατέρα μου»

«Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο μου, που δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί. Και επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά που θα τον νιώθω σαν απώλεια θα με πονάει».

Για τον χαμό του αδελφού του δηλώνει: «Ήταν επιλογή δική του το να είναι σε αυτή τη φάση με τα ναρκωτικά πολλά χρόνια. Κάναμε προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα δήλωσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved