Media

Κόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Gossip-tv Team

Kόκκινο Ποτάμι- Η συνέχεια: Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (27-11) με την Ιφιγένεια να ξεκινά το ταξίδι της για να βρει τον Μίλτο, που πιστεύει πώς είναι ακόμα ζωντανός. 

Η Ιφιγένεια έχει σίγουρα περάσει πολλά, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει στον πρώτο κύκλο της σειράς, ωστόσο είναι πάντα έτοιμη να ρισκάρει για να είναι κοντά στον έρωτά της, τον Μίλτο, τον οποίο και άρπαξαν μπροστά στα μάτια της!

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (27-11)

Η Ιφιγένεια ανακοινώνει ότι είναι έτοιμη να φύγει ούτως ώστε να βρει τον Μίλτο. Αυτή η σκέψη εξάλλου δεν μπορούσε να βγει στιγμή από το μυαλό της, με το που έμαθε ότι ζει. Ο Δημοσθένης, αν και έχει τις ενστάσεις του, δεν πρόκειται να την εμποδίσει. Ξέρει πόσο δύσκολο είναι όλοι να σου αρνούνται, κάτι που θέλεις τόσο πολύ. Πριν φύγει όμως παίρνει μια σημαντική απόφαση. Να αφήσει το παιδί εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να το βάλει σε τόσο μεγάλο κίνδυνο.

Μπορεί η Εσμέ να είναι μια αξιόπιστη λύση όμως η Ιφιγένεια θέλει και κάτι ακόμα για να νιώσει ασφάλεια. Θέλει την βεβαίωση του Δημοσθένη ότι θα σταθεί δίπλα στο παιδί της, αν κάτι δεν πάει καλά. Aυτός είναι που του έσωσε τη ζωή. Ο Δημοσθένης θα πει το ναι, ανακουφίζοντας την Ιφιγένεια, λίγο πριν ταξιδέψει για το άγνωστο…

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved