Media

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Αυτός είναι ο λόγος που αρνήθηκε την πρόταση της Μενεγάκη

Gossip-tv Team

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για το Master Chef, αποκάλυψε γιατί αποφεύγει να δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά και τον λόγο που αρνήθηκε την πρόταση της Μενεγάκη να μαγειρεύει στην εκπομπή της! 

Αρχικά ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Στην αρχή έχεις να πεις 2-3 πράγματα αλλά από εκεί και πέρα γιατί να βγαίνεις; Τι να λες; Τα ίδια και τα ίδια ότι κέρδισα το Master Chef; Αν το έκανα αυτό δεν θα ήμουν η Μαργαρίτα που κέρδισε το Maste Chef αλλά ο μαϊντανός που κέρδισε το Master Chef.»!

Και πρόσθεσε: «Όπως μπήκα στο παιχνίδι και δεν ήξερα που πάνε τα τέσσερα και έλεγα κάτι αρλούμπες στους δημοσιογράφους, είχα κοπεί στην πρώτη συνέντευξη, είχα πάρει μηδέν. Δίνεις δύο συνεντεύξεις και μετά την τρίτη φορά που μαγειρεύεις εκεί επιλέγουν ποιος θα εμφανιστεί. Μαγείρεψα ωραία και πέρασα αλλιώς δεν θα είχα μπει ποτέ στο Master Chef»!

Όσον αφορά την πρόταση που της έγινε από την Ελένη Μενεγάκη να συμμετέχει στην στήλη μαγειρικής, αποκάλυψε τους λόγους που δεν πήγε: «Ένιωσα πολύ ωραία όταν μου έκανε πρόταση η Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν μπορούσα να πάω τότε, γιατί είχα συμβόλαιο με το STAR. Είπα “όχι”, όχι επειδή το ήθελα αλλά ήταν έτσι οι συνθήκες».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Νικολαΐδη: Η νικήτρια του MasterChef βρέθηκε στον γάμο συμπαίκτη της και έπιασε την ανθοδέσμη!

Νικολαΐδη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, η αποκάλυψη για τον γάμο και η συμμετοχή της στo MasterChef 6

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved