Media

GNTM 5: Τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν σε art directors- Η Vitinaros και ο Μπίρμπας τα μοντέλα τους!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (28-11) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο μάθημα, με τον Χρήστο Μπίρμπα και την Mary Vitinaros να καθοδηγούνται πλήρως απο τα κορίτσια στο σπίτι!

Το ριάλιτι μοντέλων γίνεται όλο και πιο απαιτητικό, όσο οι δοκιμασίες προχωρούν, μιας και σε λίγο η τελική δεκάδα του διαγωνισμού θα είναι γεγονός και οι κοπέλες θα αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 5, με το που ξεκίνησε η καινούργια μέρα στο σπίτι, η Mary Vitinaros και ο Χρήστος Μπίρμπας επισκέφθηκαν τις κοπέλες και τους ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να ακολουθήσει μια ιδιαίτερη δοκιμασία, από την οποία και η κάθε μια θα έπαιρνε πολλά μαθήματα, που θα την βοηθούσαν όχι μόνο στην επόμενη δοκιμασία, αλλά και γενικότερα στη δουλειά τους μελλοντικά!

Πολύ πιο συγκεκριμένα η δοκιμασία είχε να κάνει με τον ρόλο τους ως art directors, με τον Χρήστο Μπίρμπα και την Mary Vitinaros να είναι τα μοντέλα τους. Κοινώς, οι ρόλοι αντιστράφηκαν πλήρως. Τα κορίτσια είχαν στη διάθεσή τους πέντε λεπτά για να σκεφτούν ένα concept πάνω στο οποίο και θα γινόταν η φωτογράφηση και φυσικά ένα προϊόν, που θα έπρεπε να είναι σε πρώτο πλάνο, για να το πουλήσουν είτε ο Χρήστος Μπίρμπας, είτε η Mary Vitinaros.

Με αυτόν τον τρόπο, όλες τους θα έμπαιναν στη θέση του art director, ενώ θα κατανοούσαν το ότι κάθε φορά που νομίζουν ότι έχουν το καλύτερο κλικ, δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved