Media

GNTM 5: Η συγκινητική εξομολόγηση της Αλεξίας για τον πατέρα της: «Δεν ξεχνώ όσα έμαθα δίπλα του»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (28-11) κατά τη διάρκεια του μαθήματος φωτογραφίας, όλες οι κοπέλες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν και να έχουν στο τέλος την καλύτερη φωτογραφία είτε με τον Χρήστο Μπίρμπα, είτε με την Mary Vitinaros.

Στο τελευταίο μάθημα, τα κορίτσια μεταμορφώθηκαν σε art directors και ήταν υπεύθυνες για το concept αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα.

Όταν έφτασε η σειρά της Αλεξίας, εκείνη είχε διαλέξει τον Χρήστο Μπίρμπα για μοντέλο της, στον οποίο και είχε δώσει να φορέσει ένα πουκάμισο του πατέρα της, στον οποίο και έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Η παίκτρια μίλησε για εκείνον με τα πιο συγκινητικά λόγια, λέγοντας ότι όλη της την εφηβεία την πέρασαν μαζί και ότι πάντοτε την υποστήριζε σε όλα και ψυχικά αλλά και στα επαγγελματικά της.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Αλεξία είπε χαρακτηριστικά: "Με τον πατέρα μου μέναμε μαζί σε όλη την εφηβεία μου. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και η αλήθεια είναι ότι είχα επιλέξει να ζήσω μαζί του. Πάντα ήταν πολύ υποστηρικτικός απέναντί μου και τον σέβομαι απόλυτα. Ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό έχουμε χαθεί λίγο θέλω να ξέρει ότι τον αγαπάω πολύ και ότι δεν ξεχνάω ποτέ όλα όσα μου έχει δώσει. Τον σέβομαι απόλυτα..."

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved