Media

Η γη της ελιάς: Η Μυρτάλη έκανε ξανά έξαλλο το twitter - «Μέχρι και την ψυχολόγο τρέλανε»

Gossip-tv Team

Η γη της ελιάς: ''Φωτιά'' πήρε για ακόμη μια φορά το twitter με αφορμή την συμπεριφορά της Μυρτάλης.

Ο Στάθης ήταν αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον Ρουφουλέα και συνέχισε να τον παρακολουθεί, παρά την απαίτηση του Κουράκου να μην ανακατεύεται στις δουλειές της αστυνομίας. Ο Ρουφουλέας δεν άργησε να τον καταλάβει και πήρε τα μέτρα του.

Η Ειρήνη προσέγγισε ερωτικά τον Φίλιππο κι εκείνος ήρθε σε δύσκολη θέση, αλλά δεν τόλμησε να το πει στη Βασιλική για να μην την φέρει σε ρήξη με την ξαδέλφη της. Ο Μάνος και η Μαρίνα προσπάθησαν να κάνουν την Αθηνά να ξεχαστεί, αλλά η σκέψη τους ήταν διαρκώς στην Αγγελική. Ο Ισίδωρος, ενοχλημένος από το στενό μαρκάρισμα του Σωκράτη, έβαλε φύλακες να φρουρούν το σπίτι. Ο Δημοσθένης χάλασε το ταξίδι του μέλιτος του Κωνσταντίνου και η Ισμήνη απογοητεύτηκε.

Η Αθηνά εξακολούθησε να αποφεύγει επιδεικτικά τον Μιχάλη και ο Κουράκος αποφάσισε να μεσολαβήσει για να εξομαλύνει τις σχέσεις τους. Ο Δημοσθένης έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του για να πλησιάσει τη Μυρτάλη και όλα έδειξαν πως εκείνη έπεσε στην παγίδα του.

Ωστόσο, η επίσκεψή της στην ψυχολόγο και η άρνησή της να μιλήσει σε εκείνη για τον Αλέξη, έφερε το ξέσπασμα της ψυχολόγου, η οποία της τα... έχωσε κανονικά. Αυτό στάθηκε αφορμή για τους χρήστες του twitter να την ''κράξουν'' για ακόμη μια φορά, με τα σχόλια να είναι επικά.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved