Media

Φαίη Σκορδά: Εμφανίστηκε στο «Πρωινό μας» με ίωση: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ...»

Gossip-tv Team

Η Φαίη Σκορδά, λίγο μετά αφότου καλημέρισε τους τηλεθεατές, αποκάλυψε on air ότι ταλαιπωρήθηκε από μια μικρή ίωση και πώς τώρα η κατάστασή της είναι καλύτερη και έχει ανακτήσει την ενέργειά της. 

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της την Παρασκευή το πρωί (2-12) και είπε στους συναδέλφους της ότι τις τελευταίες ώρες δεν αισθανόταν καλά, μιας και την ταλαιπωρούσε μια ίωση.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα είπε πώς δεν είχε την δύναμη σήμερα το πρωί να σηκωθεί από το κρεβάτι της, μιας και ένιωθε έντονη κόπωση, αλλά φυσικά παρ' όλα αυτά, μόλις ξεκίνησε τη δουλειά, αμέσως αισθάνθηκε καλύτερα και η ενέργειά της έχει επανέλθει. Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Πρωινό μας" μίλησε στυς τηλεθεατές, ενώ δεν δίστασε να πει πώς θέλει την αγκαλιά των συνεργατών της.

«Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εγώ ταλαιπωρήθηκα λίγο χθες το βράδυ. Είναι αυτές οι ιώσεις που μας παιδεύουν. Αφού έφτασα το πρωί… Ήθελα να βάλω αλάρμ και να με πάρει κάποιος να με φέρει στη δουλειά. Μου πάει η αυπνία; Κάντε μου μια αγκαλίτσα να μου περάσει»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved