Media

Παγιδευμένοι: Η Σοφία Φαραζή έδωσε το απόλυτο spoiler μέσω Instagram- Το βίντεο που δημοσίευσε!

Gossip-tv Team

Παγιδευμένοι: Μπορεί η σειρά να σταμάτησε για λίγο λόγω του Μουντιάλ, αλλά σε λίγες εβδομάδες θα είναι και πάλι κοντά μας, με νέες εξελίξεις που κόβουν  την ανάσα. 

Η σειρά του ΑΝΤ1 ήδη έχει αγαπηθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, μιας και οι τηλεθεατές την παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα, ενώ παράλληλα αγωνιούν για το μέλλον των πρωταγωνιστών.

Η "Παγιδευμένοι" μπορεί να έχουν σταματήσει προσωρινά, αλλά σε λίγες εβδομάδες η σειρά θα επιστρέψει και πάλι με νέα επεισόδια. Όπως ήδη γνωρίζουμε, στα νέα επεισόδια θα δούμε και την δολοφονία του Άγγελου, με την Άννα να φτάνει μέχρι και την φυλακή, με τον Δημήτρη να κάνει τα πάντα για να την βγάλει από εκεί, μιας και από την αρχή πιστεύει στην αθωότητά της.

Η Σοφία Φαραζή, που υποδύεται στη σειρά την αδερφή της Άννας Ροδίτη, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδωσε το πιο δυνατό spoiler. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Φαραζή ποζάρει με την Ντίνα Μιχαηλίδου και τον Σόλωνα Τσούνη που ενσαρκώνουν τη μητέρα και τον σύζυγό της -αντίστοιχα-.

Οι τρεις τους πόζαραν γύρω από ένα άτομο που βρισκόταν κάτω από σεντόνι, γεγονός που παραπέμπει σε… πτώμα. Ανακάλυψαν άραγε τη σωρό του Κοσμά ή κάτι άλλο συμβαίνει που πρόκειται να έρθει για να προκαλέσει νέο χαμό στην πλοκή της σειράς;

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved