Media

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης δεν μπόρεσε να σκοτώσει την Μυρτάλη και το twitter τον «δίκασε»

Gossip-tv Team

Η γη της ελιάς: ''Φωτιά'' πήρε το twitter με αφορμή την σκηνή της Μυρτάλης και του Αλέξη

O Κωνσταντίνος οργάνωσε με τον Δημοσθένη μία ληστεία. Η Ειρήνη συνέχισε να φλερτάρει τον Φίλιππο, και τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στη Βασιλική. H Βασιλική ρώτησε τον Στάθη αν έχει κάποια σχέση με την αστυνόμο Δήμητρα.

Στο μεταξύ, η Αρετή συνέχισε την «εκστρατεία καλοσύνης» και πήγε σπιτική πίτα στον Κουράκο για να τον καλοπιάσει. Αργότερα πήγε και από το σπίτι του Δημοσθένη, όπου για πρώτη φορά έδειξε ένα καινούριο «πρόσωπο». Η Ευτυχία βρήκε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που της άφησε ο Κουράκος.

Το πάθoς της για εκείνον μεγάλωσε. Ο Ισίδωρος κάλεσε στο σπίτι του συντοπίτες που εκτιμά, μαζί και τον Εισαγγελέα, και η Ιουλία έγινε έξαλλη. Η Αντιγόνη παράλεσε τον Σωκράτη να σκεφτεί το καλό τής Αγγελικής και τον προέτρεψε να μιλήσει σε παιδοψυχολόγο.

Μια περίεργη πτυχή του χαρακτήρα της Ειρήνης αποκαλύφθηκε τη στιγμή που μπήκε σε ένα κατάστημα και έκλεψε ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας. Ο Στάθης αγνόησε τη συμβουλή του Κουράκου και συνέχισε να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων, αυτή τη φορά όμως το παραέκανε.

Η σκηνή όμως που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών του twitter ήταν αυτή με την Μυρτάλη και τον Αλέξη. Εκείνος έβγαλε το όπλο για να σκοτώσει την αγαπημένη του, όμως δεν μπόρεσε και έπεσε στην αγκαλιά της.

Οι δυο τους έκαναν έρωτα και αυτό έκανε έξαλλο τους χρήστες που κατέκλυσαν το μέσο με σχόλια ''μίσους''.

Δείτε στην gallery τα σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved