Media

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν είμαι πολύ καλά τελευταία. Έχουμε τσακωθεί με τον Χρήστο»

Gossip-tv Team

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων έκανε λόγο για το Survivor All Star, αλλά και για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, που περνάει κρίση!

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor ενώ έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό και τερμίτισε στην τρίτη θέση, ενώ στον τελικό κατάφεραν να φτάσουν ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το Survivor All Star, αλλά και για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, με τον οποίο, όπως είπε, τον τελευταίο καιρό έχουν παρεξηγηθεί και ελπίζει να τα ξαναβρούν σύντομα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι... Όσοι μπουν φέτος στο Survivor θα πάνε για τα χρήματα, θα πέσουν κορμιά. Πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπει, γιατί του αναζωογόνησε όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι. Κάποια από τα ζευγάρια που θα μπουν ίσως φτάσουν σε σημείο χωρισμού».

«Ο Μαρτίκας ήταν ένας μπαλαντέρ, επιλέχτηκε για το All Star για να κάνει ριάλιτι. Με την Κατερίνα Δαλάκα είμαστε φίλες, δεν θέλω να μας βγάλουν ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι».

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved