Media

Γιώργος Μαυρίδης για Asia Express: «Όλοι μεταξύ τους αντάλασσαν τα αίσχη...»

Gossip-tv Team

O Γιώργος Μαυρίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την συμμετοχή του στο Asia Express μαζί με την συζυγό του, Κρίστη Καθάργια

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από κάποιους μήνες με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη και από τότε ζουν τον έρωτά τους, μιας και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στον καναπέ του DOT και μίλησαν με λεπτομέρειες για την συμμετοχή τους στο Asia Express, ενώ τόνισαν ότι υπηρξαν πολλές εντάσεις μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα ότι ειχαν σχολιαστεί πολύ οι καβγάδες τους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι, μεταξύ τους, αν εξαιρέσουμε τον Νάσο με τον Παύλο που είναι σε άλλο επίπεδο, αντάλλαζαν τα αίσχη. Οκ, δεν έγινε και κάτι. Με το που γινόταν μια ένταση με εμάς, το τι έχω ακούσει… Έλεγα οκ, πάμε, cancel Μαυρίδης, όλοι μαζί. Δεν δικαιολογείται»

Η Κρίστη Καθάργια τόνισε, από την πλευρά της, πως το Asia Express ήταν μια πολύ ωραία, αλλά και ταυτόχρονα δύσκολη εμπειρία.

Δείτε παραπάνω το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved