Media

GNTM 5: H μεγάλη νικήτρια και το μοναδικό reward που την μετέφερε απευθείας στο επόμενο πλατό!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Μετά από ένα απαιτητικό concept, το οποίο ζητούσε από τις κοπέλες να μεταμορφωθούν σε party animal, η Μιχαέλα τα κατάφερε φανταστικά και κατάφερε να κερδίσει το reward. 

To αγαπημένο ριάλιτι μόδας κρύβει συνεχώς εκπλήξεις και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε όσο προχωρούν οι δοκιμασίες, να δούμε την επίδοση των κοριτσιών, που κάθε φορά βάζουν τα δυνατά τους.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη δοκιμασία, η οποία και είχε να κάνει με ένα υπέροχο πάρτι που στήθηκε σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Μυκόνου και οι κοπέλες έπρεπε να χορέψουν μαζί με τους κριτές, με σκοπό να κερδίσουν την καλύτερη φωτογραφία. Τα μοντέλα είχαν δυο λεπτά να φωτογραφηθούν και ένα λεπτό για να επιλέξουν την φωτογραφία τους ενώ από εκεί και έπειτα έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε όλες και να αναδείξουν την καλύτερη!

Την επόμενη μέρα, μπροστά στους κριτές οι κοπέλες ανακοίνωσαν ότι η καλύτερη φωτογραφία κατά τη γνώμη τους ήταν εκείνη της Μικαέλας, η οποία και κέρδισε το μοναδικό reward που της έδινε ασυλία για την επόμενη δοκιμασία!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved