Media

GNTM 5: H δοκιμασία με «άρωμα» 50s και το καλύτερο advantage που δόθηκε ποτέ!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (5-12) η Μύρια είχε την καλύτερη φωτογραφία από την προηγούμενη δοκιμασία και το advantage που της δόθηκε, δεν είχε προηγούμενο!

Οι υπόλοιπες κοπέλες, όταν άκουσαν ποιο θα είναι το σημερινό advantage, "έπαθαν πλάκα" και κατάλαβαν ότι όσο ο διαγωνισμός φτάνει πρός το τέλος του, τα δεδομένα θα είναι όλο και καλύτερα!

Στο σημερινό επεισόδιο (5-12) μετά από μια πολύ απαιτητική φωτογράφιση, που νικήτρια αναδείχθηκε η Μικαέλα και κέρδισε την ασυλία, σειρά είχε ένα ξεχωριστό, για ακόμα μια φορά concept, το οποίο και είχε να κάνει με τα 50s. Η Μύρια ήταν η νικήτρια της περασμένης δοκιμασίας και είχε ως advantage απεριόριστο χρόνο, έναντι των υπόλοιπων κοριτσιών, που είχαν μόνο 3 λεπτά για να φωτογραφηθούν.

Ο φωτογράφος μάλιστα είπε πώς αυτό είναι το καλύτερο disadvnatage διότι στην ουσία εξασφαλίζει τη θέση της συγκεκριμένης κοπέλας στον διαγωνισμό, αφού η φωτογραφία της θα ήταν σίγουρα πολύ καλή. Όσον αφορά το disadvantage, η Μύρια αποφάσισε να το δώσει στην Γεωργιάννα, η οποία θα είχε στην διάθεσή της τον μισό χρόνο για να φέρει σε πέρας την δοκιμασία!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved