Media

GNTM 5: Έξαλλη η Καγιά με την Γεωργιάννα: «Είναι δυνατόν να αρνείται; Είναι τραγικό αυτό...»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (5-12), το concept ήταν μοναδικό και ζητούσε από όλα τα κορίτσια να βάλουν τα δυνατά τους για την καλύτερη φωτογραφία και το advantage της επόμενης δοκιμασίας.

Κατά την διάρκεια της φωτογράφησης, μια κίνηση της Γεωργιάννας ήταν και εκείνη που εξόργισε τους κριτές και ιδιαίτερα την Βίκυ Καγιά, η οποία και το σχολίασε αναλυτικά, μιας και την ενόχλησε πάρα πολύ!

Η Μύρια είχε το σημερινό advantage της δοκιμασίας και είχε απεριόριστο χρόνο για να φωτογραφηθεί, μέχρι να καταφέρει το καλύτερο κλικ, που θα έφτανε στο πλατό και θα κρινόταν η θέση της στον διαγωνισμό από εκεί. Η ίδια έδωσε το disadvantage με τον μισό χρόνο στην Γεωργιάννα, η οποία και είχε στην διάθεσή της, για να φωτογραφηθεί μόνο ενάμισι λεπτό.

Η Γεωργιάννα, με τη σειρά της, όταν έφτασεη σειρά της να φωτογραφηθεί, ο φωτογράφος της πρότεινε μια πόζα, ώστε να την βοηθήσει, μιας και δεν τα πήγαινε καθόλου καλά, με την κοπέλα να μην δείχνει να δέχεται τις υποδείξεις του, μιας και του είπε πώς δεν ήθελε να κάνει αυτήν την πόζα και συνέχισε με δικές της επιλογές.

Η Βίκυ Καγιά, μετά την λήξη της φωτογράφησης, μιλώντας με τους υπόλοιπους κριτές, τους εξήγησε τι ακριβώς συνέβη στην φωτογράφηση της Γεωργιάννας, με την ίδια να είναι έξαλλη, μιας και τόνισε πώς δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει κάποιος να σε βοηθήσει και εσύ να το αρνείσαι πεισματικά!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Μάλιστα, η ένταση συνεχίστηκε και στο πλατό...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved