Media

Συγκινεί η Άννα Χατζησοφιά: «Ήταν τεραστιο λάθος που μου έκρυψαν ότι ήμουν υιοθετημένη»

Gossip-tv Team

H Άννα Χατζησοφία παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την προσωπική της ζωή, ενώ μίλησε και για τον Χάρη Ρώμα.

Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα.

Η Άννα Χατζησοφιά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και αποκάλυψε το ότι είχε υιοθετηθεί από την αδερφή του πατέρα της και ότι δεν το ήξερε από την αρχή, για αυτό και όταν το έμαθε αντέδρασε άσχημα.

«Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη μέχρι 12 ετών και μετά πήγα στον Τύρναβο. Ήμασταν τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν ήμουν το πιο προστατευμένο παιδί της οικογένειας.

«Είχα υιοθετηθεί από την αδελφή του πατέρα μου. Δέχθηκα πολλή αγάπη απλώς ήταν τραυματικό το όλο συμβάν. Υπήρχαν πολλοί θάνατοι στην οικογένεια και αυτό ήταν το βασικό ζήτημα. Το λάθος που είχε γίνει είναι ότι δεν το ήξερα. Εάν μου το έλεγαν, θα ήταν πιο αντιμετωπίσιμο. Θα το βίωνα πιο ομαλά»

Όσον αφορά τον Χάρη Ρώμα και όλα όσα ακούστηκαν για εκείνον και τον Ηλία Μίχο, είπε πώς δεν είναι σωστό να ασκείς κριτική σε κάποιον χωρίς να έχεις την παραμικρή απόδειξη για την ενοχή του.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Δεν θεωρώ ότι είναι πράγματα που δε συμβαίνουν ή δεν συνέβαιναν. Είναι απαράδεκτο. Δεν μπορείς να ενοχοποιείς κάποιον χωρίς να έχεις γεγονότα. Ενοχοποιεί τον Χάρη για ποιον λόγο; Επειδή έβγαλε κάποιες φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Είναι δημοφιλής, δεν θα ποινικοποιήσουμε τη δημοφιλία. Από πού κι ως πού να ξέρει ότι ο συγκεκριμένος είναι παιδοβιαστής και μαστροπός;».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved