Media

GNTM 5: Tο advantage και η πρόταση της Μικαέλας που έκανε Καράβα- Σοφρωνίου να μείνουν άφωνοι!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (6-12) μετά από το concept της φωτογράφησης για τις επιστροφές των πρώην παικτριών, σειρά είχε η τελική υπάρχουσα επτάδα, για να φωτογραφηθεί. 

Τα κορίτσια από την αρχή ένιωσαν πανέτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην φωτογράφηση, για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην εξάδα του διαγωνισμού.

Η νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας της Μυκόνου ήταν η Μικαέλα, η οποία, όπως φάνηκε, είχε καταλήξει από πριν σε ποιά κορίτσια θα έδινε το disadvntage. Μόλις έφτασαν τα κορίτσια στο σετ της φωτόγράφησης, εκεί τις περίμεναν ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας, με τους ίδιους αρχικά να περιγράφουν την διαδικασία.

Οι κοπέλες έπρεπε να φωτογραφηθούν μέσα σε ένα ασανσέρ, το οποίο, κάθε φορά που άνοιγε η πόρτα του, έκρυβε μια διαφορετική έκπληξη για τις κοπέλες με ένα διαφορετικό prop για την κάθε μια. Η Μικαέλα, μόλις της ανακοινώθηκε το disadvantage χάρηκε αρχικά ήταν πολύ μεγάλη βοήθεια. Συγκεκριμένα, είχε συν δυο παραπάνω λεπτά για να φωτογραφηθεί.

Εκείνη την στιγμή η Μικαέλα έκανε μια πρόταση, που τους άφησε όλους άφωνους και ιδιαίτερα τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα. Για να μπορέσει να βοηθήσει την Μάρα, εκείνη πρότεινε να δώσει το advnatage στην κόρη της, που στα τελευταία πλατό δεν τα πηγαίνει πολύ καλά.

Φυσικά, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, κάτι τέτοιο δεν επετράπη. Τα disadvantage τα έδωσε στην Μαρίτα και την Μύρια, μιας και είπε ότι έχουν πάρει τα λιγότερα μέχρι στιγμής σε όλο το παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved