Media

Σωτήρης Χατζάκης: «Η ιστορία του Γιώργου Κιμούλη είναι άδικη»

Gossip-tv Team

Πρωινό μας: Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σωτήρης Χατζάκης στην εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη και όπως είπε θεωρεί άδικο όλο αυτό που συνέβη.


«Αυτές που δικάζονται τώρα είναι συγκλονιστικές υποθέσεις, κόσμος πόνεσε πολύ από αυτούς τους ανθρώπους και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Και, μια πλευρά που δεν έχει προσεχθεί, αυτό είναι πάνω από όλα εργασιακή βία. Γιατί πας να βρεις δουλειά και όταν σου γίνεται συνείδηση ότι για να βρεις δουλειά πρέπει να κάτσεις σε κάποιον, τότε αλλάζει η ηθική όλουν του τοπίου. Η ιστορία του Γιώργου Κιμούλη είναι μία άδικη ιστορία.

Ένα περιστατικό κακό το οποίο συνέβη και δεν πρέπει, είναι καταδικαστέο, αλλά να βλέπεις την φωτογραφία του μαζί με του άλλου και του άλλου, οι οποίοι έχουν κάνει πολύ σοβαρά εγκλήματα και έχει μάλιστα ο ένας καταδικαστεί, κάθε μέρα στην τηλεόραση είναι δολοφονία χαρακτήρα.

Ο Γιώργος κατά τη γνώμη μου, δεν τον κάνω παρέα ούτε είμαστε γνωστή, αν προσέξει λίγο μέσα στην πρόβα τις εντάσεις, δεν έχει κάνει κάτι άλλο και δεν έχει κατηγορηθεί για κάτι άλλο. Γιατί ο κόσμος τώρα βλέπει φωτογραφίες συλλήβδην όλοι», είπε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης και συνέχισε:

«Πιστεύω και εύχομαι, γιατί είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός, τουλάχιστον να μην χάσουμε και τον Γιώργο. Γιατί έχουμε χάσει τον Πέτρο, χάσαμε τον Παύλο Χαϊκάλη που δεν ξέρω τι είναι στη ζωή του αλλά είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και σιγά σιγά θα αποψιλωθεί το ελληνικό θέατρο από ανθρώπους που μπορούν να παίζουν έτσι. Για αυτό να προσέχουν και οι ίδιοι, να είναι ευγενικοί, να σέβονται την οντότητα του άλλου».


Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved