Media

GNTM 5: Μουδιασμένες οι παίκτριες με τις επιστροφές: «Πώς γίνεται να είμαστε και πάλι οκτώ;»

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε ότι η Ραφαέλα και η Κάτια επέστρεψαν στο παιχνίδι και οι υπόλοιπες κοπέλες δεν πίστευαν στα μάτια τους, μόλις τις είδαν να μπαίνουν στο πλατό της αποχώρησης. 

Μετά και τις τελευταίες επιστροφές, το ριάλιτι μόδας πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία, μιας και στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε την αποχώρηση που θα οδηγήσει στην τελική επτάδα του διαγωνισμού.

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM ξεκίνησε με την Μικαέλα, την Μάρα, την Αλεξία και την Coty να μιλούν για το θέμα των επιστροφών και για το γεγονός ότι από εκεί που είχαν μείνει επτά μόνο άτομα και θα πήγαιναν πολύ γρήγορα στην πεντάδα, που είναι ο αρχικός τους στόχος, πλέον είναι και πάλι οκτώ μετά την τελευταία αποχώρηση της Ραφαέλα.

Μάλιστα, η Μικαέλα είπε πώς η τελική ευθεία όσο πάει και απομακρύνεται από τα σχέδιά της, μιας και όλο κάτι συμβαίνει και πάνε βήματα πίσω. Οι συμπαίκτριές της διαφώνησαν εν μέρει μαζί της και αυτό που είπαν είναι πώς πρέπει να κάνει υπομονή και να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο να φτάσει στην τελική ευθεία. Η Μάρα ειδικά είπε πώς εν μέρει την καταλαβαίνει, μιας και έξω από το σπίτι έχει τη ζωή της και τον πατέρα της, αλλά αφού της έχει δοθεί η ευκαιρία πρέπει να δώσει το εκατό τοις εκατό της.

Από την άλλη πλευρά, η Μύρια, που είναι πολύ κοντά με την Κάτια, χάρηκε πάρα πολύ που έχει και πάλι την φίλη της κοντά της και πλέον θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο, μιας και πλέον νιώθει πολύ πιο δυνατή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved