Media

J2US: O Koκλώνης αποκάλυψε τι είναι αυτό που θα του λείψει περισσότερο μετά το τέλος του σόου!

Gossip-tv Team

J2US: Λίγα μόνο live shows απέμειναν για τον μεγάλο τελικό της φετινής σεζόν, με τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά και όλη την κριτική επιτροπή να δηλώνουν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι για το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι από εδώ και πέρα, που μπαίνουν τα ζευγάρια στην τελική ευθεία. 

Το αγαπημένο μουσικό σόου, με παρουσιαστή τον αξεπέραστο Νίκο Κοκλώνη, ρίχνει αυλαία σε δυο εβδομάδες από τώρα, με την έλευση του νέου χρόνου.

Με την έναρξη του σημερινού live show, o Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε αρχικά την κριτική επιτροπή λέγοντας και πάλι τα καλύτερα. Λίγο αργότερα και ενώ μας παρουσίασε την Δέσποινα Βανδή, την Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Καρμπή στο τηλεοπτικό κοινό, εκμυστηρεύτηκε το πόσο πολύ θα του λείψουν τα συγκεκριμένα Σάββατα από εδώ και πέρα, μιας και έχει συνηθίσει το απόλυτο πάρτι που γίνεται στο J2US.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πώς αυτό που θα του λείψει περισσότερο είναι το να βλέπει την Δέσποινα Βανδή, που κάθε εβδομάδα επιλέγει κάποιο διαφορετικό χτένισμα, που κάθε φορά είναι και πιο εκκεντρικό. Η διάσημη και λαμπερή τραγουδίστρια μάλιστα είχε επιλέξει σήμερα μια περούκα με κοντά σγουρά μαλλιά, που φυσικά της ταίριαξε μοναδικά, ενώ το φόρεμά της, για ακόμα μια φορά, ήταν εντυπωσιακότατο, με πολύ λάμψη!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved