Media

J2US: Η πιο συγκινητική στιγμή του αποψινού live- O Kοκλώνης μας σύστησε τους νέους του φίλους!

Gossip-tv Team

J2US: Στο live show του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Κοκλώνης συγκίνησε τους τηλεθεατές, συστήνοντάς του τους νέους του φίλους από το Κέντρο Αποκατάστασης Τυφλών. 

Ο παρουσιάστης αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τα συγκεκριμένα παιδιά, λέγοντας το πόσο πολύ τους εκτίμησε και σημειώνοντας πώς σε ο, τι μπορεί να τους βοηθήσει, θα είναι δίπλα τους.

Λίγο μετά την εμφάνιση του Τόλη Παπαδημητρίου και της Μπέσσυ Αργυράκη, ο Νίκος Κοκλώνης, μιλώντας με την Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πώς έχει μια πολύ μεγάλη έκπληξη για τους τηλεθεατές, μιας και αυτό που ήθελε ήταν να συστήσει σε όλους μας κάποιους νέους φίλους, που πρόσφατα γνώρισε και τους αγάπησε πολύ.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε πώς πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Τυφλών και παρουσίασε την εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και εκεί γνώρισε πολλά παιδιά που τον συγκίνησαν και τον έκαναν να πάρει πολλά μαθήματα για τον ίδιο και την ζωή του. "Αυτό που με συγκίνησε πολύ και με έκανε να έρθω κοντά τους ήταν η μεγάλη ζεστασιά που ένιωσα δίπλα τους, μόνο και μόνο από το πώς με αγκάλιασαν..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved