Media

Γιώργος Παράσχος: Η αποκάλυψη για τον Πατριαρχέα που κανείς δεν περίμενε-«Έχω χάσει δουλειά...»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παράσχος έκανε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές».

Ο γνωστός πρωταγωνιστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η ομοιότητα με τον συνάδελφο του, Θανάση Πατριαρχέα του έχει στερήσει κάποια δουλειά.

«Για ένα χρονικό διάστημα στην αρχή του Σασμού περπατούσα στον δρόμο και με φώναζαν γιατρό! Τότε τα μούσια μου ήταν πιο μεγάλα και απλά χαιρετούσα και εγώ από ευγένεια. Δούλευα σε ένα εστιατόριο στη Γλυφάδα, που το έλεγαν Σασμός, ένα άτομο που μπαίνει μέσα μού φωνάζει και εκεί «γεια σου γιατρέ». Τότε έμαθα πως με έλεγαν έτσι γιατί ήταν ο γιατρός στον Σασμός που έκανε υποκριτικά ο Θανάσης Πατριαρχέας», είπε αρχικά, ο Γιώργος Παράσχος.

Και πρόσθεσε:«Μια φορά έτυχε να μην είμαι στο μαγαζί και έμαθα ότι πήγε ο Θανάσης Πατριαρχέας για φαγητό! Πρέπει να γνωριστούμε με αυτό τον άνθρωπο και να προτείνω, αφού μοιάζουμε τόσο πολύ, να παίξουμε κάπου τα αδέλφια».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε πως:«Έχω χάσει δουλειά και σε σειρά λόγω του Θανάση Πατριαρχέα. Είναι μια άλλη σειρά, που δεν θυμάμαι πως λέγεται τώρα, που ήταν να πάρω έναν ρόλο και μου είπαν πως δεν γίνεται γιατί μοιάζω πάρα πολύ με τον Πατριαρχέα. «Τέλεια, όλα καλά θα πάνε» λέω».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved