Media

Λιανός: Το τελευταίο γύρισμα για το Voice και η αποκάλυψη για τους παίκτες του survivor all star

Gossip-tv Team

O Γιώργος Λιανός μίλησε για το τελευταίο γύρισμα για το Voice, λόγω Survivor και αποκάλυψε σχετικά με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «στις 27 του μηνός είναι το τελευταίο γύρισμα για μένα στο Voice. Οι άλλοι θα συνεχίσουν. Τους έχω βγάλει πρόγραμμα, τους έχω αφήσει κολατσιό στην κατάψυξη, κάτι σνίτσελ για να φάνε και τους έχω έτοιμους. Δεν μπορώ δυστυχώς να σχολιάσω τίποτα για το Survivor. Νομίζω ότι ο σχολιασμός περνάει πλέον στον κόσμο που θα το παρακολουθήσει οπότε καλά να περάσετε. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φτιάξουμε ένα ωραίο πρόγραμμα. Ανακοινώνονται σιγά σιγά τα πρόσωπα, νομίζω πως έχουν μείνε ένα δυο τρέιλερ ακόμα για να μάθουμε τους τελευταίους παίκτες και η Παναγιά μαζί μας. Γεροί να είναι, τώρα με τις ιώσεις μην πολυκυκλοφορουν! Να κάτσουν λίγο στο σπίτι, να συγκεντρωθούν και να χαιρετήσουν τους δικούς τους για να πάμε όλοι μαζί και να γυρίσουμε γεροί»

Και τόνισε ο παρουσιαστής στο Πρωινό: «Νομίζω πως χρειάζονται 34, 36 παίκτες συνολικά οπότε θα υπάρξει και συνέχεια. Θα υπάρχει ανανέωση. Θα φεύγουν παίκτες, θα έρχονται παίκτες, η παραλία δεν θα μείνει ήσυχη».

Και κατέληξε ο Γιώργος Λιανός: «Θα ήθελα να αφήσω την γκρίνια, τις κακές εντυπώσεις που άφησε ο χρόνος στο 2022 και το 2023 να φέρει πολλή υγεία και αν είμαστε λιγότερο παρτάλια»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Το πρωινό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved