Media

Χειλά Φαμέλη: Η συγκίνησή της on air για τον θάνατο της μητέρας της: «Την έχασα στην εφηβεία μου»

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε γία όλους και για όλα, ενώ συγκίνησε πολύ τους τηλεθεατές, μιλώντας για την μητέρα της, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. 

Την ηθοποιό την παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ALPHA, μιας και υποδύεται την Αργυρώ Βρουλάκη στον "Σασμό".

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή "Happy Day" και μίλησε για όλους και για όλα. Η ίδια είπε την γνώμη της για τον Σασμό και την επιτυχία που έχει καταφέρει να κάνει ενώ παράλληλα προχώρησε και σε μια πολύ σπάνια εξομολόγηση, κάνοντας λόγο για τον θάνατο της μητέρας της, που την στιγμάτισε...

«Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη απώλεια σε μία δύσκολη ηλικία, έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία. Μετά ήταν απαραίτητη η ψυχανάλυση. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα, όπως οι κρίσεις πανικού που μπορεί να έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Συνεχίζω να κάνω, είναι κάτι που με βοηθάει αρκετά» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

«Είναι πολύ σκληρό, το σίγουρο είναι ότι μία ημέρα όλοι θα πεθάνουμε. Αισθάνομαι και τυχερή γιατί πολλές φορές σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θυμούνται τους γονείς τους. Εγώ τη θυμάμαι, είχα μεγαλώσει πια, είχα και σχέση… Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ γελαστός και αισιόδοξος και προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό και να είμαι κι εγώ έτσι. Το πίστευε η μητέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός και με έσπρωχνε κιόλας»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved