Media

Θοδωρής Φέρρης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!

Gossip-tv Team

Ο Θοδωρής Φέρρης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την αγάπη του για το τραγούδι, αλλά και την προσωπική του ζωή, η οποία δεν είναι και στην καλύτερή της φάση!

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, μιας και το κοινό τον έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από την μουσική του και τις πολυάριθμες επιτυχίες του, που έχει κατά καιρούς κυκλοφορήσει.

Ο Θοδωρής Φέρρης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Super Kατερίνα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, κάνοντας λόγο για την καθημερινότητά του στον χώρο της μουσικής, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή, λέγοντας πώς τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, αλλά είναι και κάτι δύσκολο πλέον!

"Κάποιοι μου λένε ότι δεν το ζω πολύ, δεν έχω και τέτοια απωθημένα μάλλον. Είτε να μου έχουν τα ρούχα στο χέρι, είτε να οδηγώ τρία τέσσερα αυτοκίνητα. Η δουλειά μου είναι μόνο πάνω στη σκηνή, είμαι άρρωστος εκεί πάνω, δίνω όλη μου τη ζωή για το τραγούδι. Αυτό είναι το πραγματικό μου ψώνιο και προσπαθώ για το καλύτερο. Για την προσωπική μου ζωή καλύτερα να μην μάθετε κάτι, γιατί το mood δεν είναι και τόσο καλό θα έλεγα. Καλλιτέχνες βλέπεις, είναι δύσκολο..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved