Media

Βαλαβάνη: Απαντάει σε ερωτήσεις των followers λίγο πριν το Survivor- Ποιούς θεωρεί δυνατούς παίκτες;

Gossip-tv Team

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Το Survivor του 2017 είναι αυτό που ξεκάθαρα έχει μείνει στη μνήμη όλων. Είναι το reality που αποτέλεσε ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό προϊόν χάρη στις προσωπικότητες των παικτών, αλλά και στην αγωνιστική τους δύναμη.

Τότε ήταν που γνωρίσαμε και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία ήταν στην ομάδα των Διάσημων. Στο παιχνίδι, μάλιστα, γνώρισε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον οποίο αποτέλεσαν ζευγάρι για 5 χρόνια.

Η ίδια φτιάχνει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και λίγο πριν μας αποχαιρετήσει θέλησε να κάνει ένα βίντεο και να μιλήσει για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για το ποιους θεωρεί δυνατούς παίκτες.

Μάλιστα, λίγο πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.H παίκτρια του ριάλιτι, όπως θα δεις, επισκέφτηκε το κομμωτήριο και έκοψε τα μαλλιά της ενώ άλλαξε και την απόχρωση, Από ανοιχτό μελί υιοθέτησε ένα σκούρο καστανό.

«Έλα παιδιά, έγινε η αλλαγή. Έτοιμο το κορίτσι», έγραψε η ίδια.

Το ριάλιτι επιβίωσης με την εκδοχή All Star ξεκινά μετά τις γιορτές και συγκεκριμένα κάνει πρεμιέρα στις 8 Γενάρη!

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved