Media

Μάριος Αθανασίου: Η ενασχόληση με την πολιτική, ο ρόλος του πατέρα και το δώρο της Γερμανού!

Gossip-tv Team

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την ενασχόλησή του με την πολιτική,  ενώ μίλησε και για την ανατροφή των παιδιών του.

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινο έχει αγαπήσει μοναδικά μέσα από τις επιτυχίες του.

O Μάριος Αθανασίου βρέθηκε καλεσμένος την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών απάντησε και για το αν θα ασχολιόταν ποτέ ενεργά με την πολιτική, λέγοντας πώς έχει τέτοιου είδους ευαισθησίες, αλλά δεν έχει τολμήσει να κάνει ακόμα απόλυτα το επόμενο βήμα.

Όσον αφορά το κομμάτι της πολιτικής, ο Μάριος Αθανασίου ανέφερε: «Για να μπορεί ένας άνθρωπος σαν κι εμένα που δεν είναι η δουλειά μου, είναι η ευαισθησία μου... Όταν δίνεται η δυνατότητα να μπαίνεις εσύ που δεν είναι η δουλειά σου πάει να πει ότι ο πήχης έχει κατέβει αρκετά, σε όλες τις δουλειές ισχύει αυτό. Άντε να μπω στην πολιτική, θα μπορέσω να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου; Έχουμε τη δυνατότητα; Την παιδεία, τα εφόδια;»

«Δεν είναι το θέμα να βρεθώ σε έναν χώρο και να έχω έναν διαφορετικό λόγο από τους άλλους, μπορώ να κάνω κάτι; Φαντάζομαι ότι αν γίνει θα στενοχωρηθώ πολύ γρήγορα γιατί οι καλές αλλαγές δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Όσον αφορά την πατρότητα και την ανατροφή των παιδιών του, ο Μάριος Αθανασίου είπε: «Δεν έχει συγκεκριμένους κανόνες η ανατροφή των παιδιών. Έχει πολλά πάνω κάτω, εσύ ο ίδιος δεν είσαι σίγουρος για την επιλογή σου, γίνονται λάθη, δεν είναι εύκολο. Το πιο σημαντικό είναι το παράδειγμα που δίνω εγώ. Αν εγώ θέλω ανοιχτόμυαλα παιδιά, πρέπει να είμαι εγώ ανοιχτόμυαλος».

Δείτε το βίντεο:

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Μάριος Αθανασίου ανέφερε πώς είχε βάλει τα κλάματα με ένα δώρο που του είχε κάνει στο παρελθόν η παρουσιάστρια, που ήταν ένα μπλουζάκι με την υπογραφή του Καρεμπέ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved