Media

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Λένη: «Αρρώστησα, έπαθα κατάθλιψη και υπερκόπωση. Χρειάστηκε να βγω εκτός»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Λένη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την εμπειρία της στο MasterChef, ενώ μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το αν θα την δούμε σαν καλεσμένη στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, όπου και είχε καταφέρει να αποδείξει τις ικανότητές της και να δημιουργήσει μετέπειρα την καριέρα της.

Η Κατερίνα Λένη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου στην εκπομπή "Breakfast @Star" και μίλησε στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου για όλους και για όλα. Η ίδια έκανε λόγο για μια εποχή στην ζωή της, που την είχε στιγματίσει ενώ μεταξύ άλλων, απάντησε για το αν θα την δούμε καθόλου φέτος να κάνει guest εμφάνιση στο MasterChef. Υπενθυμίζεται ότι ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ, μέσα από την συχνότητα του Star.

«Το MasterChef ήταν ένα πρότζεκτ που παρακολουθούσα. Κάποια στιγμή αρρώστησα, έπαθα κατάθλιψη και υπερκόπωση και χρειάστηκε να βγω εκτός, δεν μπορούσα να δουλέψω. Ήμουν χάλια. Αφού είχα χρόνο στο σπίτι, χρειάστηκε να αλλάξω πράγματα για να συνέλθω. Δούλευα 19 ώρες τη μέρα.

Δούλευα με πολλή χαρά, αλλά πάρα πολλές ώρες και κάποια στιγμή αρρώστησα. Το MasterChef ήταν κίνητρο για μένα, το να με βοηθήσει να βγω από αυτή τη μαύρη τρύπα. Δεν έστειλα την αίτηση στο MasterChef γιατί ήθελα να βγω στην τηλεόραση. Και όντως με βοήθησε πάρα πολύ, μου άλλαξε όλη την ψυχολογία».

«Γενικά είμαι πολύ απρόβλεπτη. Πολλές φορές είμαι και απόλυτη. Όταν αποχώρησα από το MasterChef είπα ότι δεν θα το ξαναέκανα γιατί είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Στο σπίτι πιέστηκα πολύ. Για το αν θα το ξαναέκανα, μείνετε… συντονισμένοι».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved