Media

Λουκία Παπαδάκη για Λάμψη: «Λιποθύμισα, ήταν 20 λεπτά χωρίς δεύτερη λήψη»

Gossip-tv Team

Η Λουκία Παπαδάκη, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4 και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την «Λάμψη», στην οποία πρωταγωνίστησε ως Σάντρα, και θυμήθηκε την πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει.

«Το πρώτο παιδί της Σάντρας στη Λάμψη ήταν του Γιάγκου, που μπήκε ο κουκουλοφόρος και με μαχαίρωσε. Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή με τίποτα. Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη. Ήταν μια κι έξω. Ήταν παράκληση δική μου και απαίτηση του Νίκου, γιατί δεν γινόταν δεύτερη φορά» είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια:«Ήταν μισό επεισόδιο, έγιναν 15-20 πρόβες – τεχνικές, θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος – και πήγε μια κι έξω… στο οποίο λιποθύμησα. Δεν συνδυάσαμε το σενάριο με την εγκυμοσύνη μου. Το σενάριο είχε ήδη γραφτεί, εγκυμονούσε η Σάντρα πριν μείνει έγκυος η Λουκία».

Τέλος, η Λουκία Παπαδάκη με χιούμορ ανέφερε:«Γελάσαμε πολύ με αυτό, γιατί μου έλεγε ο κόσμος: τι ωραία και πειστικά που παίζετε την έγκυο. Λέω: πειστικότατα θα σταματήσω να την παίζω σε εννιά μήνες».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved