Media

My Style Rocks: Emilia εναντίον Τζωρτζίνας: «Το καπέλο και η καμπαρτίνα είναι 1 + 1 δώρο;»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Η εμφάνιση της Τζωρτζίνας, στο σημερινό επεισόδιο (17-1) άναψε φωτιές, με την Emilia να της λέει πώς δεν της αρέσει τίποτα, ούτε το στυλ της, ούτε και κανένα από τα item που επέλεξε, για να φτιάξει ολόκληρο το σύνολο.

Το αγαπημένο παιχνίδι μόδας έχει ξεκινήσει για τα καλά από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, με την Κατερίνα Καραβάτου να υποδέχεται τις κοπέλες και να ακούν όλοι μαζί τα concepts, αλλά και να σχολιάζουν τα outfits.

Η σημερινή εμφάνιση της Τζωρτζίνας έκανε τα νεύρα της Emilia να βγουν στο φώς, μιας και η δεύτερη ήταν εντελώς αντίθετη με όλα όσα είχε επιλέξει να φορέσει η συμπαίκτριά της. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Τζωρτζίνα είχε φορέσει ένα ποδηλατικό κολάν με ένα καλσόν με σχέδια ενώ το είχε σετάρει με πράσινο και λεοπάρ στοιχεία στο καπέλο, αλλά και στο πανοφώρι της.

Η Emilia της είπε χαρακτηριστικά: "Δεν μου αρέσει τίποτα, δεν σου πάει τίποτα, δεν ξέρω τι σκεφτόσουν. Έχεις βάλει ένα καλσόν και ένα σορτσάκι, είναι χάλια. Ειδικά αυτή η καμπαρτίνα και αυτό το καπέλο τι είναι τώρα; Ένα και ένα δώρο; Δεν καταλαβαίνω πώς το σκέφτηκες και τα έβαλες όλα αυτά μαζί. Ο μόνος λόγος που έβαλα δυο είναι το ωραίο σόου που κάνεις και μου φτιάχνεται η διάθεση. Θα μπορούσες να το παίξεις αλλιώς. Είναι σαν να τα "έκαψες" αυτά τα ρούχα με όλο αυτό το σύνολο."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved