Media

MasterChef: Τρελό γέλιο με τον παίκτη από την Λάρισα- Ο Κουτσόπουλος του «άναψε φωτιές» για γάμο!

Gossip-tv Team

MasterChef: Ο 25χρονος Θεόδωρος από τη Λάρισα, δοκίμασε τις δυνατότητές του στην μαγειρική και η αλήθεια είναι πώς τα κατάφερε πολύ καλά και με το παραπάνω, μιας και κέρδισε απευθείας την λευκή ποδιά, για μια θέση στο σπίτι. 

Το ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψε για τα καλά, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους για να κερδίσουν μια θέση στο σπίτι.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του Θοδωρή, ο οποίος και δοκίμασε τις δυνατότητές του, με ένα παραδοσιακό πιάτο: Γίδα με τραχανά. Ο 25χρονος παίκτης, με καταγωγή από την Λάρισα, μίλησε στους κριτές για το τι κάνει στη ζωή του, με τον ίδιο να εκμυστηρεύεται πώς είναι σε σοβαρή σχέση και πώς με την σύντροφό του έχουν ένα μαγαζί, που φτιάχνουν μαζί γλυκά και τα πηγαίνουν πολύ καλά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άντεξε να μην τον ρωτήσει, αν πρόκειται να την παντρευτεί: «Το έχουμε αποκαταστήσει το κορίτσι; Έχετε παντρευτεί;». Ο Θεόδωρος απάντησε ότι θα γίνει σύντομα, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε παρατήρηση στον Κουτσόπουλο: «Μπορείς να μην πιέζεις τον κόσμο σε αυτά τα ευαίσθητα ζητήματα;»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved