Media

Survivor All Star - Η Μαριαλένα πέταξε... βόμβα: «Ο Σάκης σκέφτεται να αποχωρήσει»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Δύσκολα τα πράγματα για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη με την πρώτη να αποκαλύπτει ότι ο Σάκης σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει!

Λίγο αφότου κυκλοφόρησαν spoilers από τον Άγιο Δομίνικο ότι η Μαριαλένα ήταν εκείνη που την προηγούμενη -πρώτη- εβδομάδα σκεφτόταν να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς δεν άντεχε σωματικά και ψυχολογικά, τελικά ήρθε η σειρά του Σάκη Κατσούλη να νιώσει ακριβώς το ίδιο.

Το αποκάλυψε η Μαριαλένα λίγο μετά τον αγώνα ασυλίας όπου έχασαν οι Μπλε με μεγάλη διαφορά στο σκορ έναντι των Κόκκινων.

Παρά το γεγονός ότι ο Σάκης θα έπρεπε να έχει ανεβασμένη ψυχολογία που κέρδισε η ομάδα του, όπως εξήγησε η Μαριαλένα έχει πολλά στο μυαλό του.

Όπως τόνισε, ο Σάκης, σε αντίθεση με την ίδια, είναι πιο κλειστός χαρακτήρας με αποτέλεσμα να μην έρχεται πολύ εύκολα κοντά με τους συμπαίκτες του.

Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είναι στην ίδια ομάδα με την αγαπημένη του Μαριαλένα την οποία πρέπει να ανταγωνίζεται στον στίβο μάχης και να τη βλέπει συχνά να καταρρέει, τον έχει καταρρακώσει.

Έχει πέσει πολύ η ψυχολογία του και μάλιστα, όπως είπε η Μαριαλένα, αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει.

Η Μαριαλένα δεν σταμάτησε εκεί αλλά είπε ότι αν ο Σάκης τελικά φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς, τότε και εκείνη θα τον ακολουθήσει.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved