Media

Πέτρος Ιακωβίδης: Η απίστευτη αντίδραση on camera όταν ρωτήθηκε για την σχέση του

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους τραγουδιστές της γενιάς του και μετρά πολλές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο τραγουδιστής από τα πρώτα του κιόλας βήματα είχε αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί μόνο με τα τραγούδια του.

Ωστόσο, δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα θέλουν τον τραγουδιστή να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της καλλονής Influencer Μαριτίνας, ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει κάτι.

Έτσι, τον Πέτρο Ιακωβίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής, «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη σχέση του με την Μαριτίνα.

Ο ίδιος όταν είδε το δημοσίευμα για την προσωπική του ζωή που του έδειξε ο δημοσιογράφος γέλασε και απέφυγε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση λέγοντας:

«Τι; Ότι επιβεβαίωσα; Γενικά ακούω πολλά πράγματα, ποτέ όμως δεν έχω πει ότι είμαι ή δεν είμαι σε σχέση γιατί δε θέλω να… Ωραία η Κέρκυρα, μαγική. Ποτέ δεν έχω πει ότι είμαι με μια κοπέλα ή ότι χώρισα, τα διαβάζω, τα έχω δει πολλές φορές αλλά επειδή προτιμάω να αφήνω τη σχέση μου έξω, δε θέλω ποτέ να ασχολούνται με αυτό το πράγμα.

Αυτό που είπα είναι ότι είμαι ευτυχισμένος γι’ αυτό γράφω τραγούδια, έχω έμπνευση και βγάζω τραγούδια. Τώρα αυτό, όπως το πάρει ο καθένας. Το σημαντικότερο πράγμα για έναν άνδρα δεν είναι η γυναίκα και να είσαι καλά και να περνάς ευχάριστα; Εγώ πάντως πάω στην Κέρκυρα, την αγαπώ πολύ».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved