Media

Λιανός: Η αινιγματική απάντηση για το Survivor All Star: «Το νησί είναι κατάλληλο για να ερωτευτείς»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιανός παρουσιάζει, για ακόμα μια χρονιά, το Survivor, που φέτος είναι All Star και οι εξελίξεις καθημερινά είναι πολυάριθμες, με τους παίκτες να χρησιμοποιούν την στρατηγική τους, ενώ παράλληλα υπάρχουν και τα φλερτ. 

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει πλέον για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου "Γεια σου" και μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, κάνοντας λόγο για τους παίκτες, για το ποιοί είναι εκείνοι που έχουν βελτιωθεί αγωνιστικά ενώ παράλληλα τόνισε πώς το νησί είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη για να ερωτευτεί κανείς!

«Έχει πάρα πολλή δουλειά το φετινό Survivor, αλλά το μόνο που αξίζει είναι αυτή η θέα πίσω μου που είναι μαγική. Είναι δύσκολο φέτος να καταλάβουμε πότε κάνουν ριάλιτι οι παίκτες, είναι έμπειροι και ξέρουν να κρύβονται. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πολλούς followers και ο κόσμος πίστεψε ότι θα παραμείνει, οπότε δεν τη στήριξε. Ο Βασάλος δεν εκφράζεται, έχει πολύ χιούμορ αυτό είναι η άμυνά του, δεν του άρεσε η αποχώρηση της Ευρυδίκης», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός είπε στη συνέχεια: «Αγωνιστικά με έχει εκπλήξει ο Νίκος Μπάρτζης και ο Στέλιος Χανταμπάκης, που είναι πολύ προσεκτικός σε όλα. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν αθόρυβος στην αρχή και αυτό ήταν η στρατηγική του, δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του. Οι συμπαίκτες του Σπύρου Μαρτίκα δεν ψαρώνουν με αυτά που τους λέει».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved