Media

Αποκαλυπτική η Ιωάννα Παππά: «Τα δυο πρώτα χρόνια ήταν τρομερά δύσκολα. Ήταν μια τεράστια αλλαγή»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Παππά παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική κάνοντας λόγο για την οικογένεια της και κυρίως για τον ερχομό του γιού της, που της άλλαξε ολοκήρωτικά τη ζωή. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε θέατρο, κινημάτογράφο και τηλεόραση.

Η Ιωάννα Παππά βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου στην εκπομπή "Μαμά- δες" και μίλησε στην Τζένη Θεωνά για όλους και για όλα. Η ίδια αποκάλυψε το ότι όταν έγινε μητέρα αλλαξε όλη της η ζωή και φυσικά επηρεάστηκε και η καθημερινότητα της με τον σύζυγό της. Φυσικά, εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που πέρασαν, αλλά παρ' όλα αυτά η ευτυχία τους ήταν μεγάλη.

Η Ιωάννα Παππά είπε χαρακτηριστικά: «Kάποια στιγμή ένιωθα ότι ήθελα να γίνω μητέρα και επειδή υπήρχε αυτή η σχέση που ήταν αρκετά καλή, στα πέντε χρόνια αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Θα μπορούσαμε και νωρίτερα αλλά νομίζω ότι τις περισσότερες φορές πρέπει να παίρνουμε συνήθως εμείς την πρωτοβουλία και να λέμε «εντάξει, μήπως τώρα;». Γιατί αν αφήσεις έναν άνδρα μπορεί να περνάει ο χρόνος, είναι λίγο δύσκολο να το προτείνει ενώ μπορεί να θέλει. Τουλάχιστον όσο έχω συζητήσει με άλλες γυναίκες και φίλες μου έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει αυτό σε μεγάλο βαθμό»

«Δεν ξέρω πως το έχουν περάσει τα υπόλοιπα ζευγάρια αλλά για εμάς πρώτα δύο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Ήταν η αλλαγή τεράστια με τον ερχομό του παιδιού, οι ευθύνες ήταν πάρα πολλές και μέχρι να καταλάβουμε ότι μπορούμε να συντονιστούμε για να τα καταφέρουμε, μας έτυχαν και διάφορα πράγματα μέσα σε αυτά, ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια ροή»

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved