Media

Survivor All Star: Οι Κόκκινοι κέρδισαν την πρώτη ασυλία και αποδεκάτισαν τους Μπλε με σκορ 10-4!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (22-1) παρακολουθήσαμε έναν απαιτητικό αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με όλους τους παίκτες να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους. 

Το ριάλιτι επιβίωσης, όσο προχωρούν τα επεισόδια, κρύβει ολοένα και περισσότερες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές, που το παρακολουθούν από την πρεμιέρα χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 22 Ιανουαρίου παρακολουθήσαμε εξ αρχής την είσοδο των νέων παικτών στις παραλίες των Διασήμων και των Μαχητών αντίστοιχα. Η Ρία Κολοβού, ο Chris Σταμούλης και ο Γιώργος Κόρομι εισήλθαν στο ριάλιτι επιβίωσης και εξ αρχής δήλωσαν καθ'ολα έτοιμοι να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να καταφέρουν να κερδίζουν στους περισσότερους αγώνες και να απολαμβάνουν έπαθλα.

Ο αγώνας ασυλίας που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και ζητούσε από τους παίκτες δύναμη, ισορροπία και όπως πάντα πολύ καλό στόχο. Παράλληλα με την πρώτη ασυλία, οι παίκτες θα απολάμβαναν και ένα ιδιαίτερο έπαθλο φαγητού, ένα super bowl, που θα τους έδινε ενέργεια και θα τους βοηθούσε στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι, που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν πολύ καλύτερα από τους Μπλε, μιας και από την αρχή έδειξαν πυγμή και το μόνο σίγουρο ήταν ότι ο τελικός στόχος τους ταίριαξε πολύ καλύτερα σε σχέση με τους Μαχητές. Μάλιστα, κέρδισαν και με τεράστια διαφορά, πράγμα σπάνιο για το Survivor All Star. Οι Κόκκινοι κέρδισαν με τελικό σκορ 10-4 και το πανηγύρισαν μοναδικά!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved