Media

MasterChef: «Λιώσαμε» με τον ερωτευμένο παίκτη- Το τρολάρισμά του στον Κουτσόπουλο!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (23-1) παρακολουθήσαμε την audition του 26χρονου Βαγγέλη, ο οποίος και έφτιαξε καραβίδες με έναν υπέροχο πουρέ και κους κους από κουνουπίδι. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής επέστρεψε την φετινή σεζόν, με τους υποψήφιους να δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους, για μια θέση στο σπίτι τους διαγωνισμού και μια λευκή ποδιά.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ο 26χρονος Βαγγέλης ήρθε από την Θεσσαλονίκη, για να βάλει τα δυνατά του και να καταφέρει να κερδίσει μια λευκή ποδιά και να μπει απευθείας στο σπίτι του διαγωνισμού. Ο παίκτης από την αρχή μίλησε για την κοπέλα του, την Σοφία, με την οποία και δηλώνει πολύ ερωτευμένος, αφού ανέφερε πώς έχει να την δει δυο μέρες και ήδη του έχει λείψει και θέλει να την δει. Παράλληλα, αποκάλυψε πώς εκείνη του δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Οι τρεις κριτές τον τρόλαραν συνέχεια, ότι "στάζει μέλι" για την κοπέλα του, ενώ ο Κουτσόπουλος τον ρώτησε πότε θα παντρευτεί και στο τέλος τον ρώτησε και το ποιός θα ήθελε να μαγειρέψει στον γάμο του με την κοπέλα του, με τον Βαγγέλη να απαντά μπροστά τους: "Ο Νίκος Θωμάς". Μόλις ολοκληρώθηκε η οντισιόν του, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την προσπάθειά του και κατάφερε να κερδίσει μια λευκή ποδιά και έτσι μπήκε απευθείας στο σπίτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved