Media

MasterChef: Συγκλονίζει η περιγραφή του Θωμά: «Ήμουν 230 κιλά, έπαθα ανακoπή και γύρισα πάλι πίσω»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (23-1) γνωρίσαμε τον 31χρονο Θωμά από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος και συγκλόνισε με την ιστορία της ζωής του, λέγοντας ότι στα 19 του χρόνια είχε πάθει ανακoπή καρδιάς, επειδή ήταν παχύσαρκος. 

Ο παίκτης συγκλόνισε τους κριτές με την ιστορία της ζωής του.

Στο σημερινό επεισόδιο (23-1) γνωρίσαμε τον 31χρονο Θωμά από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος και έδωσε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του, για να καταφέρει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στον διαγωνισμό. Ο ίδιος μίλησε στους κριτές για την ιστορία της ζωής του και τους συγκλόνισε!

Ο παίκτης είπε χαρακτηριστικά: «Είχα φτάσει 18 χρονών 230 κιλά κι όταν ήμουν 19 χρονών είχα ένα περιστατικό που έπαθα μια ανακοπή και για κάποια λεπτά ήμουν off στα επείγοντα. Με επανέφεραν με αδρεναλίνη κι ηλεκτροσόκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσπαθήσω να μπω στην διαδικασία της δίαιτας για πρώτη φορά στην ζωή μου -γιατί όσες φορές είχα προσπαθήσει εκείνη την περίοδο δεν τα κατάφερα- κι αφότου βρήκα την θέληση μέσα μου, αποφάσισα να πάω να το σπουδάσω για να βοηθήσω κι άλλους.

Τα έχασα με πολύ σκληρή δίαιτα. Όλη αυτή η εμπειρία άλλαξε την ζωή μου και την όλη κοσμοθεωρία. Γυμνάζομαι, αλλά λόγω δουλειάς είναι όποτε προλαβαίνω. Μέχρι πριν 2 χρόνια έκανα bodybuilding επαγγελματικά»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved