Media

My Style Rocks: Έξαλλοι οι κριτές με την Emilia- Κουδουνάρης: «Δεν θα συμμετέχω σ' αυτό»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Στο σημερινό επεισόδιο (25-1) η Emilia, για ακόμα μια φορά, δεν μπόρεσε να δεχτεί την κριτική για το look της, με αποτέλεσμα να βγάλει τους κριτές εκτός εαυτού και στο τέλος η ίδια να ξεσπάσει σε κλάματα.

Από την πρώτη στιγμή που παρακολουθήσαμε το παιχνίδι μόδας, είδαμε ότι μεγάλος χαμός έχει προκληθεί όχι μόνο ανάμεσα σε παίκτριες, αλλά και με τους κριτές, οι οποίοι προσπαθούν να πουν τη γνώμη τους και πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν είναι και το επιθυμητό.

Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα (25-1) στο επεισόδιο του My Style Rocks και στην περίπτωση της Emilia, η οποία και έκανε ένα look, με το concept ότι πηγαίνει στο θέατρο, για να συνοδεύσει τον πατέρα της σε μια ιδιαίτερη παράσταση. Οι κοπέλες την βαθμολόγησαν πολλές με καλό βαθμό, ενώ άλλες κυρίως με μέτριο και κάπως έτσι οδηγήθηκε στην κριτική επιτροπή, για να μάθει και την άποψή τους.

Η κοπέλα δεν μπόρεσε να δεχτεί μερικά από τα αρνητικά σχόλια που της έκαναν και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που εκνευρίστηκαν μαζί της και της υπενθύμισαν το ότι εκείνη έχει λάβει μέρος σε αυτό το παιχνίδι μόδας για να κριθεί από εκείνους τους τρεις και πώς ο καθένας πρέπει να κάνει την δουλειά του, χωρίς να υπάρχουν παράπονα. Μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε σε κάποια στιγμή: "Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να συμμετέχω άλλο σε αυτό; Είναι δυνατόν να μην δέχεσαι τίποτα πια;"

Λίγο μετά από τα σχόλιά του, η Emilia δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και δεν σταμάτησε στιγμή να κλαίει, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της τονίζει πώς δεν έχει μάθει να την κρίνουν αρνητικά και να της λένε πώς μπορεί να κάνει τα πράγματα καλύτερα και ότι αυτός είναι και ένας λόγος που αντιδρά τόσο πολύ.

Μάλιστα, η Ηλιάνα την αποκάλεσε κακομαθημένη!

Δείτε το βίντεο με όλα όσα συνέβησαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved