Media

Κούλλης Νικολάου: Η αποκάλυψη για τον Ανδρέα Γεωργίου: «Έχει μανία με τα νούμερα τηλεθέασης»

Gossip-tv Team

Ο Κούλλης Νικολάου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου στην εκπομπή Open Weekend και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για τις ερχόμενες εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά "Η γη της Ελιάς".

O ηθοποιός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, τον οποίο και παρακολουθούμε καθημερινά στη σειρά του MEGA "Η Γη της ελιάς".

Ο Κούλλης Νικολάου, η αλλιώς ο τηλεοπτικός Δημοσθένης Καπερνάρος, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτο το πρωί στην εκπομπή Open Weekend και μίλησε για όλους και για όλα στην Ελένη Τσολάκη. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη Γη της ελιάς, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζουν μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου νέα σειρά στο Mega. Ακόμα, είπε πως η γυναίκα του τον ρωτάει τις εξελίξεις στο σίριαλ, εκείνος δεν της αποκαλύπτει και έτσι παίρνει τηλέφωνο τον Αντρέα Γεωργίου.

«Δεν γράφω το σενάριο, η Βάνα το γράφει, εγώ ακολουθώ. Δεν διεκδικώ ποτέ να ξέρω σε μεγάλο βάθος που θα φτάσει ο ρόλος, γιατί μου αρέσει η έκπληξη, να παίρνω τα κείμενα ως ηθοποιός και να το «χτίζω». Νιώθω ότι είναι συνεπής στο να μην αλλάζει. Δύσκολα αλλάζουν οι άνθρωποι... Είμαι 52 χρονών και έχω βιώσει απώλειες αλλά είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και ότι το πάθημα δεν γίνεται μάθημα, τουλάχιστον όχι σε αυτή τη ζωή. Μπορεί να χρειάζονται πολλές ζωές»

Θα μάθει ο τηλεοπτικός «Δημοσθένης» την αλήθεια για την πατρότητα της κόρης του; Ο Κούλης Νικολάου αναφέρει: «Δεν μπορώ να σου πω σε ποιο επεισόδιο θα γίνει αλλά θα είναι σύντομα».

«Επιδιώκουμε και προσδοκούμε την επιτυχία, να βλέπει ο κόσμος τη δουλειά μας. Δίνουμε πολλή ψυχή, δίνουμε αγώνα. Αγωνιούμε για τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Ανδρέας δεν ομολογεί ότι έχει τόσο πάθος με τα νούμερα αλλά όσο κι αν κρύβεται τα θέλει τα νουμεράκια»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved