Media

Βαλάντης: «Δεν μου άρεσε που ο Πρίαμος έβγαλε την ουρά του απ' έξω. Θα ζητούσα να φύγω και εγώ»

Gossip-tv Team

Ο Βαλάντης ο οποίος άφησε το στίγμα του στο Survivor με τη συμμετοχή του πέρυσι, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και ήταν... καταπέλτης!

«Έβλεπα κάποια αγωνίσματα στο Survivor, είδα και τα τελευταία που έγιναν με τον Πρίαμο και την Καρολίνα. Μου θύμισε πολύ το περιστατικό με την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη και απορώ τώρα ο Μαρτίκας πώς την είδε ξαφνικά, να λέει ότι έμπλεξαν δύο παιδιά από δύο διαφορετικές ομάδες και θα μάθουν τα μυστικά.

Όταν τα έλεγα εγώ με έλεγε κακιά μάγισσα. Ήρθε η σειρά του να το πληρώσει», είπε ο γνωστός τραγουδιστής και συνέχισε σχολιάζοντας το ειδύλλιο Καρολίνας-Μάριου Πρίαμου:

«Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι ο Πρίαμος έβγαλε την ουρά του απ’ έξω και πήρε πάνω της την ευθύνη μια κοπέλα. Στη θέση του θα ζητούσα να φύγω κι εγώ».

Ερωτώμενος αν θα πήγαινε στο Survivor All Star αν του γινόταν πρόταση ήταν απόλυτος: «Με τίποτα δεν θα πήγαινε στο All Star».

Όσο για τον αδελφό του Τάκη Αυγενικό που δοκιμάζεται στο Master Chef είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο Τάκης είναι πολύ καλός μάγειρας. Αν αντέξει και μπορέσει να ανταπεξέλθει μέσα στο σπίτι, στο ριάλιτι κομμάτι, νομίζω θα είναι ο MasterChef. Εγώ του είπα να είναι πραγματικός και αληθινός, να μη φοβηθεί να δείξει τον εαυτό του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved