Media

MasterChef: Ο Κοντιζάς ανακοίνωσε τις αλλαγές του φετινού κύκλου- Πήραν την πρώτη κρυάδα οι παίκτες!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (30-1) παρακολουθήσαμε την είσοδο των παικτών στο σπίτι και την πρώτη δοκιμασία του Mystery Box, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι, αφήνοντας τους παίκτες άφωνους!

Το ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε πλέον και επίσημα, με τους παίκτες να εγκαθίστανται αρχικά στην βίλα του διαγωνισμού, ενώ στη συνέχεια παρακολουθήσαμε και την δοκιμασία του Mystery Box, η οποία μέχρι και σήμερα ήταν η αγαπημένη δοκιμασία των παικτών.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (30-1) παρακολουθήσαμε τον τεράστιο ενθουσιασμό των παικτών, οι οποίοι και κατάφεραν μετά και από την δοκιμασία της δεύτερης ευκαιρίας, να μπουν στο σπιτι και να είναι στο σύνολό τους 24. Λίγο αργότερα, μετά από τα πρώτα πλάνα και τις στιγμές των παικτών στη βίλα, εισήλθαν στην κουζίνα του διαγωνισμού και φόρεσαν για πρώτη φορά τις ποδιές με τα ονόματά τους. Εκεί όμως τους περίμεναν και κάποιες μεγάλες αλλαγές, που δεν περιμέναμε να ακούσουμε και σίγουρα οι παίκτες αγχώθηκαν από την αρχή λιγάκι παραπάνω.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε αρχικά πώς καταργείται η κάρτα ασυλίας – που την έπαιρνε το καλύτερο πιάτο στο Τεστ Δημιουργικότητας – και δεύτερον φέτος δεν θα υπάρχουν καθόλου επιστροφές στο σπίτι. Επίσης, κάθε εβδομάδα, από τώρα και στο εξής, οι επίδοξοι μάγειρες θα διαγωνίζονται εναλλάξ σε δοκιμασία Mystery Box και Test Δημιουργικότητας και οι τρεις chef κριτές, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα.

Όσον αφορά την σημερινή δοκιμασία του Mystery Box, εκείνος ή εκείνη με το καλύτερο πιάτο δεν θα έχει μόνο τα πλεονεκτήματα στην επερχόμενη ομαδική δοκιμασία αλλά θα κερδίζει και έπαθλο 1.000 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved