Media

My Style Rocks: Έξαλλη η Ηλιάνα με την Σελένη: «Έχω προλάβει να σε κρίνω για να συζητήσουμε;»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Στο σημερινό επεισόδιο (31-1) παρακολουθήσαμε το Gala της εβδομάδας, με τις παίκτριες να δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους, για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούσαν. 

Ο αγαπημένος διαγωνισμός μόδας έχει ξεκινήσει για τα καλά και η αλήθεια είναι ότι από τα looks των κοριτσιών παίρνουμε και κάποιες προτάσεις για τα επόμενά μας ντυσίματα, ανάλογα και την περίσταση που επιλέγουμε.

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks (31-1) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της Σελένης, η οποία και προσπάθησε να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο το θέμα του Gala, το οποίο και ήταν το Naked dress. Η παίκτρια δεν δέχτηκε εξ αρχής την κριτική της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία και εκνευρίστηκε μαζί της, αφού δεν της άφησε στιγμή να ολοκληρώσει τη σκέψη της.

Η Ηλιάνα είπε χαρακτηριστικά: «Έχω προλάβει να κρίνω και έχουμε ανοίξει κάποια συζήτηση; Σε ενδιαφέρει να είσαι εντός concept, ας πούμε; Εμένα με άφησες να ολοκληρώσω για να σου πω ότι είσαι εντός concept;»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved